Мало хто знає, що українська співачка Sonya Kay насправді доводиться племінницею Софії Ротару, і навіть отримала ім'я на честь зоряної родички. Виданню ТСН Соня розповіла, чому не виступає під знаменитим прізвищем.

Молода співачка опинилася в світі шоу-бізнесу буквально з пелюшок. Крім того, що вона племінниця легендарної зірки, у неї мама співала в колективі «Черемош», де тато був керівником. Але Sonya Kay вирішила не виступати під прізвищем Ротару.

За словами дівчини, у неї і у зіркової тітки – абсолютно різний стиль, і хоча Соня дуже любить свою родичку, хотіла б бути самодостатньою зіркою, щоб її сприймали як окрему творчу одиницю, а не як родичку Софії Ротару. Адже якщо б Соня виступала під справжнім ім'ям, на естраді стався казус – її б просто плутали з легендарною "Хуторянкою".

«Я не намагаюся бути другою Софією Ротару, тому що ми зовсім різні. Вона є еталоном для мене, вона великий чоловік, який зробив дуже великий внесок у музику. Я роблю зовсім інше, у мене інший саунд, у мене тропікал-хаус, діп-хаус і навіть образ іншого», зазначила співачка.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Артистка зізналася, що її трохи зачіпає те, що її сприймають, як племінницю Ротару, а не самостійну виконавицю.

«Я пишаюся тим, що я народилася в сім'ї, що у мене тітка Софія Ротару, але хочеться, щоб мене сприймали як особистість, як Sonya Kay», повідомила вона.

За словами співачки, навіть незважаючи на те, що Софія Ротару має великий музичний досвід, Sonya Kay перебуває з нею виключно в родинних відносинах і рад не просить.

Нагадаємо, юна племінниця Софії Ротару позбавила фанатів сну пікантним фото.

Раніше ми повідомляли про інший родичці Ротару - 17-річної Соні Євдокименко. Внучка легендарної української співачки поділилася зі своїми шанувальниками фотографіями з незвичайній фотосесії. Багато її передплатники відзначили, що перейнялися святковим та зимової атмосферою.

Яскраві знімки Соня Євдокименко опублікувала у своєму Instagram-профілі.

Нагадаємо, Софія Ротару таємно вийшла заміж.

Раніше Знай.uа повідомляв, Софія Ротару знепритомніла прямо під час концерту, чим неабияк схвилювала шанувальників.

Знай.uа писав, дебют внучки Ротару не на жарт збудив мережу.