Учасниці останнього сезону "Топ-модель по-українськи" Софі Берідзе зробили "операцію з фемінізації", в тому числі ринопластику. Про це 20-річна модель-трансгендер розповіла у своєму Інстаграм.

Софі Берідзе, "Топ-модель по-українськи"

“Важко, але терпимо”, – ділиться емоціями Софі в і публікує фотографії забинтованого обличчя.

Як відомо, з клініки в Санкт-Петербурзі її вже забрала сестра. Операцію по фемінізації особи Берідзе виграла, беручи участь в онлайн-конкурсі російської клініки пластичної хірургії. Оперативне втручання знадобилася для того, щоб виправити форму носа і зробити риси обличчя більш жіночними.

Софі Берідзе, ""Топ-модель по-українськи"

Популярні новини зараз

Все одно мають прибути до ТЦК, термін – до 16 червня: знятих з обліку приголомшили новиною

Українці можуть звільнити себе від щомісячної сплати за доставку газу: що потрібно зробити

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Софі Берідзе, "Топ-модель по-українськи"

Слід відзначити, що українські глядачі дізналися про Софі з проекту “Топ-модель по-українськи-2”, на шоу їй порадила прийти подруга. Підкорювати подіуми і блищати на обкладинках глянцю Софі мріяла ще з 14 років, а її улюбленою програмою було шоу "Топ-модель по-американськи". Вона зважилася на гормонотерапію, а мотивувала її на такий сміливий крок історія Дженни Талакової з Канади.

Софі Берідзе, "Топ-модель по-українськи"

"Саме в цьому віці я вперше дізналася про існування трансгендерів завдяки історії з Міс Всесвіт, яку дискваліфікували за те, що вона народилася хлопчиком. Тоді мій світ перевернувся, і я зрозуміла, що у мене є шанс прожити зовсім інше життя і стати тією людиною, якою я є", – згадує учасниця.

Софі Берідзе, "Топ-модель по-українськи"

Два роки вона морально готувалася до цього кроку: читала літературу, медичні статті, відгуки трансгендерів, які зважилися на зміну статі. А з 16 років Софі, тоді ще Дієго, почала приймати таблетки. Через рішення про зміну статі після школи Берідзе рік не спілкувалася з батьками, але зараз все добре.

Софі Берідзе, "Топ-модель по-українськи"

Софі Берідзе, "Топ-модель по-українськи"

“Зараз у мене чудові стосунки з батьками, тому що вони мене дуже сильно люблять, а я люблю їх. Я все роблю заради своїх батьків і всі мої цілі поставлені заради них. Хочу стати знаменитою і красивою, щоб вони мною пишалися. Хочу стати багатою, щоб забезпечити їм красиву старість. Тому що все, що у мене є зараз – це завдяки їм", – каже Софі.

Дивіться: Онлайн-конференція з Софі Берідзе

Нагадаємо, Примадонна російської естради Алла Пугачова відвідала нещодавно прем'єру фільму "Пілігрим" разом із чоловіком Максимом Галкіним.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на похоронах російського репера Кирила Толмацкого (Децла), які пройшли в Москві в середу, 6 лютого, стався неприємний інцидент.

Також "Знай.ua" писав, на співочому конкурсі Євробачення-2019 Російську Федерацію представлятиме Сергій Лазарєв.