Одна з найвідоміших і високооплачуваних моделей світу, ангел Victoria's Secret Джіджі Хадід часто балує мільйони своїх шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Так і в цей раз модель опублікувала нові фото, на яких постала на огляд публіки в незвичному образі. Як виявилося, дівчина стала героїнею березневого випуску глянцю ELLE, який вийде в Америці.

Так, на фотографіях, які з'явилися в записі зоряної моделі, вона приміряла кілька образів і з'явилася в різних нарядах на різних макетах обкладинок журналу. На одній з фотографій Джіджі постала на огляд публіки в пікантному рожевому образі. На фотографії вона зняла верх латексного боді, оголивши груди, але в той же час на ній рожевий піджак, який прикриває принади моделі. Її волосся на цій обкладинці розпущене і трохи розпатлане, на обличчі легкий макіяж, а у вухах витончені сережки.

На другій обкладинці в чорно-білих тонах Джіджі Хадід з'явилася і зовсім майже повністю голою. На ній тільки строката спідниця, яка оголює довгі ноги. Модель сфотографована в спокусливій позі, сидячи на піску, вона млосно дивиться в камеру, а волосся також розпатлане. На третій обкладинці дівчина з'явилася в червоному костюмі, який складається з об'ємних штанів і топіка без бретелей. Модель зображена на пляжі, а над її головою пролітає вертоліт, від цього її волосся сильно скуйовджене.

У підписі до фотографії Джіджі Хадід написала: "Дуже незабутня перша поїздка в красивий Ріо для нової березневої обкладинки (я) @elleusa з/від моїх друзів #stephengan @chriscolls. Велике спасибі @ninagarcia і всій команді!". Шанувальники дівчини не залишилися байдужими і почали активно обговорювати її нову публікацію.

Нагадаємо, український наряд допоміг Джіджі Хадід повністю розкритися.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестри Хадід розбурхали мережу оголеними грудьми.

Також портал "Знай.uа" писав, що найдорожча модель світу роздяглася для глянцю.