Скандальна українська співачка Аліна Гросу, яка живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Але цього разу Аліна Гросу вирішила показати, дещо цікавіше, а саме величезний вагітний живіт. На перший погляд це "пузо" практично не відрізнити від справжнього, але, як вже здогадалися шанувальники артистки, живіт бутафорський. Справа в тому, що Гросу знімається в черговому серіалі, і мабуть, роль вимагає "завагітніти".

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона постала на огляд публіки в кімнаті, яка нагадує чийсь кабінет. На ній яскрава жовта водолазка, поверх якої вона накинула блакитне пальто. Аліна фотографує себе в дзеркало на телефон, тримаючись однією рукою за живіт. На її голові червоний берет, з-під якого визирає пишне світле волосся, а на обличчі легкий макіяж. Перед нею біля дзеркала стоїть невелика коричнева сумочка.

У підписі до фотографії Аліна Гросу написала: "Скільки дітей ви б хотіли? Я – 3-х. #замокнапеске". Фолловери зірки не змусили себе чекати і почали активно обговорювати її нову публікацію. Деякі користувачі сприйняли всерйоз вагітність артистки і почали її вітати, інші ж просто пишуть їй компліменти.

"Що за фільм?", "Дуже гарно з животиком", "Подобається бути вагітною?", "Красуня", "Який фільм?", "Тобі личить животик, дуже красива!", "О, вітаю! Це чудово, тобі дуже личить", "Аліна, вам личит такий образ", "Бджілка завагітніла?", "Ти просто красуня", "Видно, що живіт штучний, взагалі виглядає не природно", - пишуть в коментарях до фото.

Популярні новини зараз

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.