Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Довгий час в мережі ходили чутки про те, що Вова безробітний і живе за рахунок більш забезпеченої та популярної дружини. Проте нещодавно Дантес похвалився роботою над новим проектом, чим заінтригував шанувальників. Тепер же він показав фотографії з Нью-Йорка.

На фотографії, яка в цей раз з'явилася в записі Володимира Дантеса, він постав на огляд публіки в кумедному образі. Артист гуляє вулицями американського мегаполісу і розповідає про їх з Надею Дорофєєвою пригоди. Так, напередодні Вова виклав пост про те, що не хотів їхати в Нью-Йорк і чому.

"New York – місто, яке я не хотів відвідувати, місто, яке здавалося мені дуже страшним і мега не цікавим. Тепер мене звідси важко вигнати. Ранок почався з шикарного вигляду за вікном, продовжився прогулянкою в пошуках сніданку, тепер на порядку денному shopping! P. S. В голові постійно Па-па-пабаба, Па-па-пабаба, якщо ви розумієте про що я", - написав Дантес.

Незабаром після цього поста Володимир Дантес публікував ще один з милою фотографією і виправданням. На фотографії артист з'явився на огляд публіки в темному одязі, поверх якого накинув бежевий плащ. При цьому на його плечі яскрава бірюзова сумка.

"Люди, кому здався, як і моїй @nadyadorofeeva попередній пост пафосним, повідомляю, що shopping пройшов чудово, ми поїли, погуляли і йдемо в готель. Але в душі я дуже сумую за снігом, який випав без мене вдома…", - написав Володимир у підписі до фотографії. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нью-йоркські публікації Дантеса.

Популярні новини зараз

Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Показати ще

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої пішов з роботи на "панель".

Також портал "Знай.uа" писав, що Дорофєєва залізла на Дантеса на людях.