Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка буквально днями офіційно стала холостячкою після розлучення з чоловіком Муратом, постійно публікує нові фото у соцмережі.

Ані Лорак

На сторінці співачки в Instagram кілька разів на день оновлюється інформація та з'являються нові фото і відео.

У Instagram-stories можна побачити, як співачка позує в авто з зібраними гладко зачесаним волоссям в стильному чорному пуховику. У кадрі вона з'явилася, складаючи губи "качечкою". Слідом за знімком слід відео, де співачка в домашньому одязі з зібраними на потилиці волоссям розбирає взуттєву шафу.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Лорак, яка відмовилася від концертів в Україні, повідомляє фанатам, що з 6 по 20 лютого у неї почнеться масштабний тур "Діва" містами Росії.

Також Лорак також опублікувала чорно-біле відео з репетиції. Артистка під динамічну музику танцює біля дзеркала, готуючись до туру. У числі іншого співачка проводить заняття з стретчінгу біля верстата, сідає на шпагат і виконує синхронні рухи з шоу-балетом, демонструючи при цьому чудову фізичну форму.

Окрім того у найближчих планах співачки, судячи із інформації в соцмережі, - запис нового альбому. Вона знаходить натхнення в ранковій каві, прогулянці на природі та походах у кіно.

Нагадаємо, популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото.

Знаменитість показала домашню гардеробну, повністю забиту різноманітним взуттям. Так, артистка зізналася, що зовсім скоро вирушає в тур з шоу "Diva", проте боїться щось забути, збираючи валізи.

Як повідомляв раніше Знай.ua, скандальна українська співачка Ані Лорак нарвалася на шквал критики від шанувальників після того, як виставила в Instagram відверті фото з відкритим бюстом.

Також Знай.ua писав про те, що шанувальники почали підозрювати, що у Ані Лорак таємний роман з російським артистом.