Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила показати, як відсвяткувала китайський Новий рік. Так, артистка у відвертому боді протерла шпагатом мармурові сходи на тлі ялинки, яку навіть і не думала прибирати.

"Мої дорогі, з китайським Новим роком!🌴 А ви ялинку розібрали?🤣 І ще питання.. Відгадайте довжину мого шпагату з витягнутими носочками...😉💃🏼 Але #шпагатволочковой точно підходить і вписується в завершення мармурових сходів мого особняка.🤣👍🏼 Це одна з причин, по якій я його придбала!🤣🤣🤣 #шпагатволочковой -це дуже вишукане мірило...🤣💃🏼 Тільки версії злостивці нехай висловлюють на своїх лівих і гнилих сторінках.🤣🤣🤣 Коменти тепер проходять повз мене!👍🏼💪🏻 А шпагат граціозний залишається, як і мої творчі проекти.👍🏼 Розтягуйте і ви. Зв'язки, м'язи і задоволення!😉 Як це роблю я.👍🏼 ", - поділилася емоціями Волочкова. Коментарі хитра балерина приховала, тому фоловерам не вдалося написати забавні відгуки. Втім, Анастасія зробила це не просто так: після недавніх оголених кадрів на Мальдівах і валяння в снігових заметах зірка нарвалася на хвилю критики та обурення.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще