В понеділок, 4 лютого, в Беверлі-Гіллз світський захід відвідали голлівудські зірки, які стали предендентами на отримання престижної статуетки.

Головні претенденти на перемогу у номінаціях Оскар-2019 не могли не відвідати традиційний гала-вечір, який відбувається за декілька тижнів до самої події.

Вчора на світському заході були присутні Рамі Малек, Леді Гага, Емі Адамс, Бредлі Купер, Гленн Клоуз, Рейчел Вайс та багато інших знаменитостей.

Головною зіркою вечора стала 32-річна Леді Гага, вона обрала розкішну білу сукню для свого виходу. У у вбранні світлого кольору співачка також прийшла на церемонію нагородження SAG Awards 2019. Однак цього разу вона обрала розкішне плаття від Louis Vuitton з пишними рукавами та закритим декольте.

Леді Гага

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Показати ще

48-річна Рейчел Вайс, яку номіновали на "Найкращу жіночу роль другого плану", відвідала ланч у ніжній сукні пудрового кольору від Marc Jacobs. Шовковий пояс на талії підкреслив стрункість акторки, не дивлячись на те, що нещодавно акторка стала мамою вдруге.

Рейчел Вайс

Інша актриса з фільму "Влада" (Vice) і конкурентка за статуетку в номінації "Найкраща жіноча роль другого плану" 44-річна Емі Адамс прийшла на вечірку в сукні смарагдового кольору з глибоким декольте від Oscar De La Renta.

Емі Адамс

Але ж тріумфатор майже всіх нагород за 2018 і 2019 роки Рамі Малек обрав улюблений чорний смокінг і шовкову сорочку в тон.

Рамі Малек

Нагадаємо, всесвітньо відомий голлівудський комік Кевін Харт не вестиме церемонію вручення премії Американської кіноакадемії "Оскар" в 2019 році.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що історія про вбивство хлопчика стала основою для стрічки "Затримання" (Detainment) ірландського режисера Вінсента Лемба, проте режисер побудував кар'єру на чужому горі.

Також всесвітньо відомий голлівудський комік Кевін Харт не буде вести церемонію вручення премії Американської кіноакадемії "Оскар" у 2019 році.

Дивіться: ОСКАР 2019 | Номінанти, Проблеми і Огляд ЗЕЛЕНОЇ КНИГИ