Одне з росских інформагенств опублікувало райдер співачки Ольги Бузової, який багатьох здивував своїми захмарними вимогами.

Так, у списку вимог до організаторів концертів в РФ відзначений переліт авіакомпанією "Аерофлот" і віп-прохід в аеропортах. По місту, куди приїздить Ольга, вона повинна пересуватися на автомобілях марок Меrcedes, BMW або Lexus. Що цікаво, в салоні машини повинна бути передбачена можливість палити.

Бузову можна селити тільки готелі не нижче п'яти зірок, номер "люкс" з сніданком. У кімнаті повинна бути мінеральна вода і фруктова нарізка. Крім того, організатори концерту зобов'язані сплатити Ользі Бузовій "добові" у розмірі 7 тисяч рублів.

Ольга Бузова

У гримерці, крім рушників, "мінералки", кондиціонера, дзеркала і відпарювача, повинен бути особистий санвузол.

Популярні новини зараз

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

З червня українці отримають нову допомогу: треба поквапитись з оформленням

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Перед концертом Бузова підкріплюється чаєм, медом, лимоном, фруктами, сирною і м'ясною нарізками, соком. Також у гримерці повинні бути п'ять банок енергетику, пляшка білого сухого вина (Франція, Італія), пляшка коньяку і кальян. Кальян теж не повинен бути простим: грейпфрут і мікс з лимона, апельсина, м'яти.

Ольга Бузова

Під час виступу Ольги Бузової на сцені повинно бути як мінімум четверо охоронців. Крім того, їй потрібно надати двох особистих охоронців.

У рейдері співачки зазначено, що якщо організатори не виконають хоча б одну з її вимог, концерт може бути скасовано.

Нагадаємо, відомий російський співак і чоловік Регіни Тодоренко Влад Топалов спровокувала чутки про його таємний роман з Ольгою Бузовою. Молодий тато опублікував у своєму профілі в Instagram фото, на якому ніжно обіймає співачку.

Раніше Знай.uа повідомляв, Бузова вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує у відвертому пляжному образі. Проте відбувається дія зовсім не на пляжі.

Також Знай.uа писав, Ольга Бузова показала бронзову засмагу, але шанувальники зазначили, що це вже перебір. Артистка зробила чергове фото в купальнику, розвалившись на пісочку, і доповнила пост віршиком про себе кохану.