Співачка Настя Каменських поділилася зворушливим сімейним відео і вперше показала фанатам своїх батьків.

Нещодавно мережа почала гудіти про те, що Настя Каменських вагітна від свого колеги Потапа, з яким їй давно приписують роман. Фанати вважають, що Потап і Настя давно живуть разом і навіть одружені, але ніяких коментарів з цього приводу самі знаменитості не дають. Єдине, що точно відомо - вони проводять разом дуже багато часу.

каменських

У понеділок, 4 лютого, Настя Каменських вирішила привідкрити завісу таємниці над своїм особистим життям, яке вона так ретельно приховує. Вона опублікувала зворушливе відео зі своїм татом. На кадрах Настя і її батько дуріють, сміються і приміряють маски Snapchat.

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

На декількох кадрах Каменських показала маму.

Раніше повідомлялося, що відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, виклала новеньке селфі в дзеркалі з ванної. Так, артистка спустила штани, показавши п'яту точку, однак багатьох фанатів подібне фото лише розізлило.

"#попакакуким soon...", - лаконічно підписала Каменських. Фолловери взялися коментувати: "Мда....прийти в туалет спустити штани і фоткатись це просто геніально👏👏👏", "🤦🏻‍♀️Зайти в туалет спустити штани і виставити жопу#мозгкакуулитки", "Бреед не всі гвинтики в голові????!!!!!!!!Це ж треба сходити в туалет а потім викласти свій бампер....", "Це ж треба в туалеті зняти штани і сфоткати свій зад 🤮🤮🤮 Боже як це низько", "🤦‍♀️Дурдом , скоро на 🚽 унітазі буде фоткатись 🤮".

Нагадаємо, Настя Каменських розлютила українців шопінгом.

Раніше Знай.uа повідомляв, Каменських засвітилася у компанії довговолосого красеня.

Також Знай.uа писав, Настя Каменських показала грайливе фото з вечірки.