Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Артистку також називають української Леді Гагою за любов до латексу і епатажних витівок. Оля не зраджує своїм принципам і на цей раз показала епатаж, але вже без латексу.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі артистка опублікувала фото, на якому позує в яскравому образі. Мабуть, фотографія була зроблена в телевізійній студії під час зйомок шоу "Дивовижні люди". На знімку Полякова постала на огляд публіки в коротенькому блискучому платті кольору хакі. На ногах артистки витончені бежеві човники на шпильці.

Оля сидить у кріслі в елегантній позі, на її обличчі яскравий макіяж, а волосся випрямлене і розпущене. У підписі до фотографії зірка написала: "А ми продовжуємо нашу рубрику. Що поставите 👍 або 👎??? #дивовижнілюди". Шанувальники не пройшли повз і активно обговорюють довгі ноги епатажної знаменитості, Олю засипають лайками і компліментами.

"О боже яка ви (ти) красива", "Як завжди, шикарна", "Красива", "Ви в будь-якому вбранні неперевершена!", "У Полякової ноги ростуть відразу з-під грудей", "Ви, як завжди, на висоті!", "Дуже красиво!", "Красуня ти наша", "Красуня і розумниця з довгими ногами", "Красуня, а ноги взагалі бомба", "Лялька Барбі", "Оля, з такими даними, як у Вас, навіть не дивишся на речі. Ви реально красуня. Шикарна фігура, заздрю по білому", "Навіщо людині такі довгі ноги? Ну прямо жираф навпаки", "Шикарний образ, шикарна жінка", "Туфлі моєї мрії. Ви прекрасні", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Олі Полякової.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.