Майже 20 років тому трек "Вечеринка у Децла дома" розривала всі ефіри. Репер Децл, Кирило Толмацький, помер на 36-му році життя. Причини з'ясовуються. Як жив музикант, хто був його натхненням і що він так і не зміг пробачити рідному батькові?

Про трагедію повідомив його батько Олександр Толмацький:

Децл

"Кирила більше немає", - написав він у соціальній мережі.

Зі старшим сином продюсер не розмовляв 18 років. Ріс у достатку, навчався у елітній школі Великобританії. Писати почав у 16. За протекцією батька Децл (так його прозвали через невисокий зріст, потрапив практично на всі музичні канали.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Дивіться: Децл "Вечірка"

Він був на сотнях ефірів, грав десятки концертів на тиждень. Олександр Толмацький заробив на своєму чаді шалені суми, а Децл поступово ставав неймовірно популярним.

Децл

Децл

Але саме батько зруйнує його кар'єру ще швидше, аніж звів сина на музичний олімп. Зовсім скоро він покине дружину Ірину разом із Кирилом і піде до іншої жінки, удвічі молодшої за нього танцівниці Анни.

В свої 17 Децл так і не зміг змиритися зі зрадою батька, а тим паче спробувати пробачити його. Згодом Ірина остаточно вирішує розірвати стосунки із Толмацьким-старшим, звісно, що син також став на її батька. А відомий батько навіть не намагався щось змінити.

Помер Децл Олексій Толмацький

Кирило швидко підсів на наркотики, став рідше виходити на сцену і майже не писав віршів. Коли познайомився із моделлю Юлією, все змінилося. Красуня-білявка народила Децлу сина, який був неймовірно на нього схожий. Тому на деякий час співак закинув згубну звичку і почав жити нормальним життям.

Децл

Децл

Навіть в останні хвилини Децл носив образу у серці на батька. Це не лікували ні роки, ні родина. І хоча лікарі говорять про зупинку серця, та навряд чи просто так помирають люди у свої 35 років.

Дивіться: Що так і не зміг пробачити рідному батьку репер Децл

Нагадаємо, Потап трепетно попрощався із Децлом.

Як повідомляв "Знай.ua", лікарі озвучили ймовірну причину смерті Децла. Також "Знай.ua" писав, смерть Децла підкосила Пугачову.