Українська співачка Христина Соловій прокоментувала рішення свого продюсера Святослава Вакарчука не висувати свою кандидатуту на президентські вибори, яке стало несподіванкою для тисяч українців.

Святослав Вакарчук

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на заяву співачки.

"Я думаю, що він та людина, якій під силу все, навіть президентство. Але це вже його рішення", - вважає Христина.

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Показати ще

На запитання, чи хотіла б вона, щоб Вакарчук усе ж таки брав участь у президентських перегонах, дівчина відповіла досить двозначно.

"Я думала про розвиток подій і в одній, і в другій ситуації. Я подумала, що мене так чи інакше влаштовують обидва варіанти", - резюмує Соловій.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук, лідер українського гурту "Океан Ельзи", який 28 січня офіційно оголосив, що не братиме участь у виборах президента, прокоментував можливість підтримки будь-кого з кандидатів.

Святослав Вакарчук

Про це артист заявив в ефірі телеканалу ZIK.

"Мені важливо, що кандидати в президенти роблять, а не що вони говорять ... Зараз почнеться кампанія, кожен з кандидатів покаже себе, свої вчинки і люди зроблять вибір", - зазначив Святослав Вакарчук.

Також лідер групи "Океан Ельзи" виключив можливість під час передвиборної компанії будь-якої підтримки будь-кого з зареєстрованих кандидатів в президенти України через якихось обіцянок або особистої вигоди.

Як повідомляв раніше Знай.ua, політична партія "Самопоміч" досягла попередніх домовленостей про об'єднання з низкою політичних партій і майбутньою політсилою музиканта Святослава Вакарчука.

Андрій Садовий

Про це розповів лідер "Самопомочі" Андрій Садовий, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Також Знай.ua писав про те, що українська співачка Христина Соловій розповіла про свою дитячу мрію. З дитинства вона мріяла написати музику до фільму.