Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram зворушливими фото і відео. Знаменитість трепетно привітала з днем народження маленьку доньку Стормі, якій нещодавно виповнився рік. Так, молода мама підготувала серію кадрів і коротенькі ролики про перші кроки малятка, подорожі і стильні вбрання.

"Як мені так пощастило мати такого милу, розумну, щасливу дитину. Я навіть не могла мріяти про тебе, Стормі. Я б хотіла, щоб ти залишилася такою маленькою назавжди, і я могла б захистити твою заразливу усмішку і сміх. Я знаю, що ти навряд чи згадаєш про перший рік свого життя, але я молюся, щоб ти не забула поділитися своєю радістю і сміхом зі світом. моя любов росте для тебе на тисячу миль на хвилину. кожен день з тобою - найкращий день у моєму житті. З днем народження, мій ангел на землі. 🎈", - зворушливо підписала знімки Дженнер. За пару днів серія кадрів встигла набрати більше 10 млн. лайків, а фолловери залишилися в захваті і почали вітати Стормі, бажаючи їй всього найкращого.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.

Популярні новини зараз

Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

Показати ще