У Києві почалався 44-ий український тиждень моди. За п'ять днів гості та жителі столиці зможуть побачити 50 дизайнерських брендів і 39 феєричних шоу.

У п'ятницю, 1 лютого, пройшов перший день Ukrainian Fashion Week. Лілія Пустовіт стала першою, хто показала свою колекцію. Після цього гості насолоджувалися шоу від Elena Burenina, A. M. G, Finch і багатьох інших.

ЛІЛІЯ ПУСТОВІТ

Нова колекція осінь-зима 2019/20 віддає стилями і традиціями гірських народів – таких як гуцули, а також жителів Уельсу і Шотландії. В одязі дизайнер використовувала поєднання кольорів з розмитою кліткою на принтах. Хвилясті сукні та комбінезони, зшиті з різних клаптиків тканини, багаторівневі спідниці з фактурних тканин, все це є в колекції Лілії. Також було показано не мало жіночих суконь і штанів, а також верхнього одягу зі штучного хутра.

Нова колекція осінь-зима 2019/20 отримала натхнення з традиційних шат гірських народів

В одязі Лілія використовувала з'єднання квітів з розмитою кліткою

Популярні новини зараз

До армії візьмуть не всіх: кого не торкнеться мобілізація і ТЦК

Готуйте щонайменше 10 000 грн: "Нафтогаз" запропонував українцям оновити лічильники

Перші снігопади: українці попередили про погоду

Чоловіків знову кличуть до ТЦК: треба заново пройти процедури

Показати ще

ELENA BURENINA

Elena Burenina вирішила своєю колекцією підняти проблему витіснення комунікацій у нашому житті. У колекції Feel me виражається ідея тактильності матеріалів - ніжні ворсисті тканини, які викликають бажання доторкнутися і асоціюються з чуттєвістю. Колекцію прикрашали неонові, помаранчеві і лаймові кольори. Увагу глядачів привернули малюнки восьминога і відбитки губ.

A. M. G.

Олена Беттяр, яка є дизайнером AMG, надихнулася стилем принцеси Діани. В колекції є масивні волани і виразні кольорові рішення, строгі костюми-двійки і улюблені сукні на одне плече. Колекція буквально кипить духом 80-х. Повітряні волани сусідили з відвертими міні, а атласні боді доповнювали грубим денімом.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва затьмарила український Тиждень моди стильним луком

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Безсоромна Ірина Шейк потрясла мережу селфі в бікіні, жарко стане всім

Також Знай.ua" писав про те, що Кейт Міддлтон затьмарила всіх на Дні народження матері, одягнувши сукню за тисячі євро: фото