Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нові фото, на яких постала перед шанувальниками у загадковому образі.

На фото, яке з'явилося в записі зірки, вона позує з величезним букетом квітів. Це перший знімок в записі Лесі Нікітюк, зроблений в Києві, після гарячих фотографій з казкових Мальдів. Треба сказати, що в порівнянні з яскравими пляжними знімками, київське фото Лесі виглядає досить похмурим. На ньому Нікітюк позує у темній курточці на тлі чорних машин. Яскравості цьому фото додає тільки посмішка Лесі і величезний букет, який зірка тримає в руках.

Зазначимо, що телеведуча не розповіла, хто подарував їй квіти. У підписі до фотографії Леся Нікітюк написала: "Добрий день у мене сьогодні", а також додала кілька своїх хештегів. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нові фото телезірки. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі радіють її поверненню в Україну.

"Шикарний букет для шикарної дівчини", "Красуня", "Яка гарна", "Красивий букет. І ви теж", "Леся, з приїздом", "З поверненням! Як настрій після відпочинку?", "Класні квіти", "Ви дуже красиві сьогодні", "Леся ти просто сонечко, обожнюю тебе!", "Леся, дуже добре виглядаєш, ну просто вся світишся від щастя", "Щира і справжня", "Це ваші улюблені квіти?", "Загоріла то як", "З приїздом, Лесічка", "Красива ти, Леся", "Дуже красивий букет, дуже красива Ви", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Популярні новини зараз

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

З червня українці отримають нову допомогу: треба поквапитись з оформленням

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.