Відомий російський співак Леонід Агутін розповів, що він тяжко хворіє. Через це він втрачає зір.

"Потрібні окуляри, але я все ніяк не зберуся. Як кажуть в народі: "Для того щоб носити окуляри, мало бути розумним, треба погано бачити". Все перед очима розпливається. Довго читати стало важко", - каже російський співак.

Як зазначає Агутін, в молодості він багато читав, і любить таких авторів, як Діна Рубіна, Людмила Улицька, Олександр Іванов та Сергій Довлатов. Співак додає, що сьогодні йому було важко читати.

Леоніду Агутіну сьогодні виповнилося 50 років.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Нагадаємо, Пухлини замість ніг: молода дівчина все життя страждає від вродженої аномалії

Індійська жінка з великими пухлинами на ногах і стегнах відчайдушно намагається знайти більше 42000 доларів, щоб вилікувати страшную патологію.

Двадцятивосьмирічна Карина Родини (Karina Rodini) страждає від нейрофіброматозу, з-за якого вона не може працювати, знайти собі хлопця або навіть вийти на вулицю, пише Daily Mail.

Мати Родини кинула роботу, щоб доглядати за нею, і виявилася ізгоєм у своєму районі Сан-Паулу.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде

Відомий в Україні 31-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment похвалився фанатам, що відвідав модну тусовку і показав фотографії, зроблені там.

Також Знай.ua" писав про те, що Чотири роки тому загинув Кузьма Скрябін: добірка унікальних знімків з сім'єю "пророка"

2 лютого 2019 року виповнюється 4 роки з того дня, як не стало Андрія Кузьменка, якого більшість з нас знали як Кузьму Скрябіна. Мільйони українців довго не могли прийти в себе після безглуздої смерті в ДТП на трасі Кіровоград-Кривий Ріг. Люди досі вважають, що втратили народного пророка.

Всі пам'ятають Кузьму як веселого музиканта, який говорив суржиком, не соромився матюків, де це було доречно, і рубав, як кажуть у народі, правду-матку з плеча. Його гостроти, неймовірне почуття гумору і нелицемірну щирість пам'ятають усі глядачі телешоу з Кузьмою і всі фанати його пісень, передає Цинічний Львів".