Зірковий тренер і колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Узєлкова нарешті приходить у себе після розриву. Вона заявила про те, що готова почати нове життя.

Про це повідомила Марина в Instagram.

Одним з перших починань на шляху до нового життя Марина вважає зміну прізвища. До того ж, вона часто публікує фото і відео зі своїми дітьми, де вони веселяться і виглядають гармонійно і щасливо.

"Я була Мариною Вузликової, а тепер мені хочеться бути Мариною Боржемской — це буде моє нове ім'я, нове "я"... Мені не хочеться користуватися тим, що мені не належить зараз. З Боржемской я народжена, і прізвище по праву моя, далі буду рости і розвиватися вже з нею", заявила телеведуча.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Також Марина розповіла про таємниче знайомстві в Єгипті, з ким "сміливо пов'язала своє життя.

"Я зрозуміла, що це моя любов. Який він гарний, чарівний, сонячний, світлий", - пише тренер.

При цьому Марина мала на увазі зовсім не нового коханого, а квітка Плюмерії, який і став логотипом її нового бренду.

Сам же В'ячеслав Узєлков ще на початку року натякнув, що ініціатором розриву стала Марина: "Я вважаю, що кожен має право помилятися. І я визнаю це за неї. І дуже сподіваюся, що все стане на свої місця. Рано, чи пізно. І мені, як чоловікові, залишається тільки чекати. Чекати з терпінням і ЛЮБОВ'Ю"...

Нагадаємо, Вузликів довів Україну до сліз чуттєвим постом про розлучення: вона назавжди залишиться в моєму серці. Марина не стала зволікати з коментарями і відразу ж висловила все, що думає про ситуацію.

Як повідомляв Знай. ua, Вузликів відправив кохану дружину в нокаут: не думала, що буде так боляче.

Знай. ua писав, що Марина Узєлкова вперше розповіла про розрив, було дуже боляче. Зоряна пара розлучилася після двадцяти років шлюбу.