Відома британська супермодель Наомі Кемпбелл, якій в цьому році виповниться 49 років, не втратила свою ідеальну фігуру і часто радує шанувальників новинами свого життя. Часто відверті фотографії зірка публікує на своїй сторінці в Instagram. Так, цього разу на своїй сторінці в соцмережі Наомі Кемпбелл опублікувала фотографію, якою похвалилася зйомками для журналу Vogue.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі британської моделі, вона постала на огляд публіки в дуже пікантному образі. Мабуть, знімок був зроблений в гримерці, коли візажисти робили красу Наомі Кемпбелл перед зйомками. Очевидно, модель стала героїнею британського глянцю Vogue.

На знімку вона сидить у кріслі, закинувши ногу на ногу. Наомі залишилася в одній лише білій білизні, і то, на фото видно тільки бюстгальтер без бретелей. На голові у моделі тюрбан з рушника, а ногах оригінальні чорні босоніжки. Кемпбелл, здається, цілком і повністю поглинена своїм смартфоном, який тримає в руках.

У підписі до фотографії Наомі Кемпбелл розповіла про зйомки для журналу. "Це буде показано в березневому випуску @BritishVogue за 2019 рік. Дивіться новий епізод на моєму каналі @youtube, де я розповідаю про цю спеціальну історію з моїм дорогим другом @Edward_Enninful в офісі #BritishVogue (посилання в біографії)", - написала модель. Шанувальники моделі не залишилися байдужі до такого фото Наомі Кемпбелл і почали активно обговорювати. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають зірку компліментами, а деякі радять моделі бути скромнішою, адже їй вже майже 50 років.

Нагадаємо, Наомі Кемпбелл вивалила груди перед дітьми.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що гола Наомі Кемпбелл прикрилася одними пір'ям.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна Наомі Кемпбелл шокувала фанатів.