Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фото, на якому позує в незвичному образі.

Так, на фотографії, яка з'явилася на сторінці Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в стильному вбранні. Судячи з підпису до фотографії, Каменських була на шопінгу, чим поспішила похвалитися в мережі. На фотографії співачка позує в чорній шубці і спідниці, яка визирає з-під верхнього одягу. Через плече у Насті чорна сумочка, її волосся зібране ззаду, а на обличчі легкий макіяж. Каменських сфотографувала себе в дзеркало на телефон, вона злегка посміхається, дивлячись у камеру.

У підписі до фотографії Настя Каменських написала: "Коли у тебе поганий настрій треба бігти на шопінг. Одразу полегшало". Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Деякі фани в захваті від милого образу Насті і засипають її компліментами в коментарях, а інші дорікнули Каменських в тому, що не у всіх є гроші на шопінг.

"Дуже красива", "Настя, ти чудова", "Найкраща, найулюбленіша", "У Насті новий телефон. Хто помітив?", "Це так. Шопінг вирішує всі проблеми", "Краще і не скажеш. Я теж так роблю, або в салон", "Якщо немає грошей, то далеко втечеш", "Ось і молодчинка! Звідки поганий настрій? Хандрити не можна! Ви мега розумниця", "А хто дасть гроші?", "Згадав, що немає грошей на шопінг і настрій став ще гіршим", "А якщо на шопінг немає грошей, то жопа тобі. Так і живе український народ, думаю, більше половини", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.