В Instagram в ідома співачка і подруга дитинства Меган Маркл Кетрін МакФі опублікувала спільне фото.

На світлині співачка зображена з юною герцогиною Сассекською. Зазначається, що фото ще ніколи не бачила публіка. На знімку усміхнені Кетрін і Меган позують перед самодіяльним мюзиклом, в якому обидві вони брали участь, передають Факти.

Зазначається, що точну дату знімка, зробленого десь на початку 2000-х років, 34-річна Кетрін не повідомила.

"Меган і я в дитинстві виступали в мюзиклах. Вона виросла і стала герцогинею Сассекською, я виросла і стала зіркою Вест-Енду. Як на мене - схоже", - йдеться у підписі до фотографії. Вест-Енд - частина Лондона, де сконцентроване театральна і концертне життя столиці. Це такий собі аналог американського Бродвею.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Показати ще

Також відзначається, що подруга Меган Маркл наступного місяця дебютує в лондонському мюзиклі "Офіціантка". У минулому році вона грала в тій же постановці в Нью-Йорку.

Прихильники зіркових подруг розсипалися хвалебними коментарями до фото.

"Ви обидві просто красуні", - писали в коментарях фанати.

Також відзначається, що Кетрін і Меган, яка на три роки старший від неї, виросли в Лос-Анджелесі. Меган стала знаменитою завдяки телесеріалу "Форс-мажори", в якому вона почала зніматися в 2011 році.

Нагадаємо, член королівської родини принц Гаррі порушив обітницю, яку дав своїй дружині Меган Маркл.

Принц 30 січня зустрічався за круглим столом з молодими людьми з країн Співдружності. Того дня він ввечері пішов з друзями в лондонського пабу, залишивши вдома вагітну дружину.

Британська преса писала раніше, що 37-річна Меган Маркл заборонила чоловікові пити алкоголь, а також заодно попросила утриматися і від кави з чаєм.

Як повідомляв портал "Знай.uа": мати таку ж прекрасну шкіру, як у Меган Маркл зможе кожна дівчина, і все це завдяки одкровенням дерматолога знаменитості.

Також "Знай.uа" писав, що українців настільки втомила велика кількість негативних новин в інтернеті, що вони використовують будь-який привід для веселощів і зняття напруги.