Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість вирушила відпочивати на райські Мальдіви, проте всього на п'ять днів. Так, артистка встигла викласти масу пікантних знімків в купальнику, а на останньому прикрилася лише солом'яним капелюшком зі своїми ініціалами на тлі блакитної води. Віра також зізналася, що вирушає в тур по містах Росії.

"Рівно місяць залишився до нашого туру, який починається з міста #Томськ , а поки, останній день збираю промінчики тепла, щоб зігрівати вас на концертах ☀️", - поділилася планами Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "До чого гарненька 😍", "Ах какая женщина", "🌹розумниця і красуня)", "Яка ж Віра красуня", "Ти взагалі старієш?".

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.