Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх підписників.

Так, цього разу Настя вирішила показати шанувальникам чергового чоловіка в своєму домі. На фотографії, яка з'явилася в записі Волочкової, вона постала на огляд публіки в компанії свого кримського друга, який раніше вже був у неї в гостях і привозив подарунки. На фото Настя сидить на дивані за столом. На ній коротенька чорна сукня, а на руках навіщось рукавички.

У підписі до фото Анастасія Волочкова написала: "І знову у мене в гостях добрий друг Марк Володимирович @markpereverzev. Це грандіозний людина. І дуже добрий, і СПРАВЖНІЙ!". Така публікація, звичайно ж, не залишилася без уваги підписників Анастасії, користувачі почали активно її обговорювати.

"Ялинка до наступного нового року буде стояти?", "Це не той самий Марк, якого за хабарі судили?", "Викинь ти ці жахливі рукавички", "А що, ялинка круглий рік стоїть?", "Так, починається п'янка, зараз піде жахливий спів з Марком, танці, купіль і потім в ліжко його затягне", "Реально Настя візьми стиліста. З такими грошима так одягатися ну це жах. Правда, смаку у тебе немає. Порада, від серця", "Сміливий чоловік в гості зайшов" "Голову помила можна і винця попити", "Чому рука не на плечі у гостя?", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Нагадаємо, Волочкова перегрілася на Мальдівах і сіла голою попою в сніг.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.