Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фото, на якому позує у спокусливому вбранні.

Так, на фотографії, яка з'явилася на сторінці Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в сміливому образі, мабуть, для тематичної вечірки. Судячи з підпису до фотографії, Каменських сфотографувалася на вечірці, яка відбулася ще у грудні минулого року. На знімку Настя з'явилася на огляд публіки в об'ємному рожевому топі, який злегка оголює живіт, і в синіх джинсах з тоненьким коричневим поясом. Волосся Каменських розпущене, але поверх нього зав'язана стрічка. На обличчі Насті легкий макіяж і посмішка, а у вухах пухнасті рожеві сережки.

У підписі до фотографії Настя Каменських написала всього лише один хештег: "#nice2cuparty". Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Фани в захваті від милого образу і усміхненої Насті і засипають її компліментами в коментарях.

"Дуже красива", "Як завжди, на висоті", "Красуня", "Настуся, очманіла красуня", "Краща всіх", "Супер, дуже красива", "Така щира посмішка завжди", "Дуже красива", "Красиві люди гарно виходять на всіх знімках!", "Наша красуня", "Схожа на Шакіру", "Як завжди, чарівна", "Така мила спідничка на грудях", "Такі милі фото вам личать набагато краще, ніж фото "попа як у Кім...", "Яка красуня", - пишуть в коментарях до фото Каменських.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.