Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість вирушила відпочивати на райські Мальдіви, вже встигнувши виставити оголений кадр з ванної. Так, артистка зізналася, що давно мріяла потрапити на острови, а тепер нарешті змогла здійснити мрію.

"Я хотіла потрапити на ці острови багато років.. і ось нарешті з'явилася можливість ✨ зробила собі такий подарунок. Тому зараз навіть сама собі заздрю. 🙈 Але сподіваюся, ви вмієте радіти за інших і порадієте за мене. І хай ці 5 днів тут будуть райськими. ( правда один вже пройшов 🙈)
Ps : так, ванна стоїть на вулиці 💙 як у вас погодка?🤪", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери взялися коментувати: "Ваууу. Віра. Божественно.", "Вітаю!!!Мрії повинні збуватися, хоч і через багато років😊", "Красуня як лялечка 🙏💝💋", "Клаудіа Кардиналє? Бріджит Бордо? Ні.Вірочка Брежнєва!😉👍".

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.