Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість взяла участь у зйомках реклами колгот та панчіх. Так, артистка засвітила ідеальні довгі ноги, а фанати відзначили, що справа зовсім не в колготках.

"Дівчатка, привіт! Попереду цілий тиждень, так давайте наповнимо її найбільш яскравими святами і вечірками, щоб душа співала, а ваші красиві ніжки танцювали! Моя інтуїція підказує, що тиждень буде вогонь! 🔥", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери взялися коментувати: "Ага на такі колготи потрібні ваші ніжки!!!🤗", "Якщо б ще й ніжки такі як у вас в комплекті були))😁👍", "Красуня!!! 👏Ви Богиня! Королева!!", "Реальна лялька Барбі👍", "Оля !!! А якщо криві ніжки ??? Як бути???😁😁😁 Вам то харашо!!".

Популярні новини зараз

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфи з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.