Епатажна російська телеведуча, модель і зірка реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня обожнює привертати до себе увагу в соціальній мережі Instagram. 39-річна знаменитість часто радує своїх підписників відвертими фотографіями і епатажними витівками. Цього разу Вікторія Боня постала на огляд публіки в стильному образі.

Так, на фотографії, яка з'явилася в профілі моделі, вона позує сидячи на ліжку, мабуть, в готелі. Для фотосесії Вікторія одягла довгу сукню з леопардовим принтом, яка закриває все, але сидить вона таким чином, що оголила стрункі ноги. Модель тримається руками за шию, її волосся зачесане назад, а на обличчі яскравий макіяж. На ногах Боні видно сріблясті човники на шпильці.

У підписі до фотографії російська модель написала: "Can’t stop thinking of you", що перекладається як: "Всі думки лише про тебе". Однак, про кого так думає, Боня не фанатам не повідомила. Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена в Монте-Карло. Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію російської зірки. Однак фолловери розділилися на два табори – одним фото Боні сподобалося, і вони засипають її компліментами, але інші все ж критикують 39-річну жінку за такі фотографії.

"Хто ж цей загадковий герой? Щастя вам", "Закохалася наша Вікторія", "Ви закохані?", "Ти така красива", "Дуже до лиця сукня", "Шикарна, як завжди", "Плаття шикарне. Вікторія, у Вас чудовий смак", "Дуже гарне плаття! Вам дуже личить!", "Шикарне плаття", "Сукня захват. Таке плаття має бути у кожної дівчини в гардеробі", "Смак у Боні – бездоганний", "Вікторія, як вдається бути в такій формі?", "Напевно, тільки Вам так личить цей принт! Найкрасивіше плаття!", - пишуть в коментарях до фото Боні.

Нагадаємо, Вікторія Боня розповіла про здійснення своєї найзаповітнішої мрії.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Вікторія Боня зовнішнім виглядом позбавила залишків честі Червону площу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Боня залишилася біля розбитого корита.