Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх підписників.

Так, цього разу Настя вирішила оригінальним способом в своєму стилі зробити рекламу лазні, в якій відпочиває. На своїй сторінці в мережі Волочкова виклала фотографію, на якій вона сидить на шпагаті на парканчику веранди котеджу. Все б нічого, але балерина в купальнику, а на вулиці явно мороз. Настя зробила свій фірмовий шпагат на пристойній висоті, що стурбувало її шанувальників.

У підписі до фотографії Анастасія Волочкова коротко написала: "Фірмовий #шпагатволочковой". Також вона залишила з десяток хештегів, як і у всіх своїх постах. Така публікація, звичайно ж, не залишилася без уваги підписників Анастасії, користувачі почали активно її обговорювати. Люди благають Настю одуматися і просто насолоджуватися відпочинком, а не хизуватися ним кожні п'ять хвилин. До того ж, деякі переживають, що артистка може застудити статеві органи, адже це не перший її шпагат на снігу.

"Одне і теж, вже дістала, ні розуму, ні фантазії", "Як вона не боїться свою пи*ду відморозити, як влітку в трусах по городу ноги розсовує", "Я сумую без цієї дурепи", "Ні за які пряники не поїду в ці Андріївські лазні, там страшно навіть до сходів торкатися", "Просто це єдине, що вона вміє", "Так приберіть нарешті цю голу дуру. Відписуюся", "Взимку і влітку в одному вигляді. Спонсора на нормальний одяг походу знайти вже не можете", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Волочкова перегрілася на Мальдівах і сіла голою попою в сніг.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.