Знаменита українська телеведуча, зірка шоу "Танці з зірками" Леся Нікітюк не перестає радувати прихильників гарячими фото з відпочинку на Мальдівах.

Цього разу зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram знімок, на якому позує у морі в білій мокрій футболці й ніжному купальнику.

"Третій лакшері-готель під час мого історичного перебування на Мальдівах! Тут все дуже круто, всі пересуваються на велосипедах, як говориться, ви розслабляєтеся, ваші м'язи в тонусі! Фото з велосипедом потім, а я поки в підводному світі". підписала Нікитюк знімок

На іншому знімку Леся Нікітюк лежить на пляжі в купальнику та шортах в оточенні фруктів і вина.

Прихильники Лесі Нікітюк у захваті від її фігури і не соромляться писати про це в коментарях.

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

"Попа що треба", "Ви красуня! Везе вам, природа супер. Море, повітря, сонце", "Вау, вид на мільйон", "Леся, ти прекрасна, як завжди", "Попка ягідка", "Леся, твоя попа затьмарила всіх дівчатведучих Орла і Решки!", "Леся ти молодчинка...продовжуй в тому ж дусі!" пишуть підписники

Нагадаємо, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нові фото, на яких постала перед шанувальниками у спокусливому образі.

На фото, що з'явилися в записі зірки, вона позує на Мальдівах і всім своїм виглядом показує, як їй добре на відпочинку. Леся постала на знімках біля будинку з басейном, який, мабуть, орендує у відпустці. Для фотосесії вона одягла чорний купальник, якого майже не видно, адже поверх нього вона одягла довгу накидку з леопардовим принтом. Леся з'явилася на фото в різних позах, її волосся вологе, а на очах темні окуляри.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.