Стало відомо, із ким залишиться донька співачки Ані Лорак після її розлучення із чоловіком, турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу.

Ані Лорак

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на заяву адвоката співачки.

У повідомленні йдеться, що після завершення шлюборозлучного процесу одіозної української співачки Ані Лорак з її чоловіком їх спільна дочка Софія, швидше за все, залишиться з мамою, оскільки для рішення суду на користь батька потрібні відповідні обставини.

Ані Лорак

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Окрім того юрист прокоментувала майбутнє засідання столичного Шевченківського суду у справі розлучення співачки з чоловіком, яке було призначено на 31 січня 2019 року.

"Дитина може не залишитися з мамою, якщо у неї є проблеми з наркотиками або алкоголем. У разі, якщо такі проблеми відсутні, але у неї немає коштів, то теоретично суд може вирішити на користь тата. Якщо все нормально, то дитина залишається з мамою до 14 років, а потім сам вже вибирає з ким йому жити", - розповіла фахівець.

Ані Лорак

Також юрист додала, що в суді оформляють, однак якщо не домовився з питання дитини чи майна, потрібно йти повторно до суду.

"Якщо домовився у питанні з дитині, але не домовився з майна, потрібно знову йти до суду. Суд розводить, не питаючи, домовився людина чи ні. Подаються документи на розлучення, суд виносить рішення і далі вже необхідно розбиратися зі своїми питаннями", - підкреслила експерт.

Нагадаємо, чоловік популярної поп-діви Ані Лорак, бізнесмен і ресторатор Мурат Налчаджиоглу розмістив в InstaStories таємниче і щемливе філософське послання про цінності відносин.

Чоловік опублікував на своїй сторінці картинку з цитатою і доповнив її красномовним смайлом – палець, повчально піднятий вгору. Фолловери активно обговорюють і "лайкають" допис, роблять висновки і хвилюються за Мурата.

Як повідомляв раніше Знай.ua, нещодавно скандально відома українська співачка Ані Лорак дізналася про зраду свого чоловіка бізнесмена Мурата Налчаджиоглу.

Ані Лорак

Стало відомо про дату судового засідання щодо їх розлучення. Воно відбудеться у четвер, 31 січня об 11 годині ранку.

Також Знай.ua писав про те, що російський співак Сергій Лазарєв, якому давненько приписують романтичні стосунки зі скандальною українською співачкою Ані Лорак, часто тішить шанувальників новими фото у своєму Instagram.