Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала зворушливе фото з сином і повідомила, що йому вже 10 місяців.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі знаменитості, вона позує, стоячи біля вікна в оточенні вазонів з малюком на руках. І мама, і дитина в сірих одежах. Джамала наділа простеньку, але теплу кофту і темні брюки, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. А малюк одягнений у сірі джинси і водолазку. Артистка схилила голову до сина і посміхається, при цьому вона стоїть так, що обличчя дитини не видно.

У підписі до фотографії Джамала коротко написала: "10 місяців". Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери в захваті від цього зворушливого кадру і засипають співачку компліментами і побажаннями у коментарях.

"Вітаю, ростіть здоровенькими!", "Боже, як час летить. Ще тільки вчора ж народився начебто, а вже 10 місяців. Як швидко ростуть чужі діти. Здоров'я і радості Еміру", "Вітаю! Мамине щастя, татова гордість. Міцного здоров'я", "Улюблені і прекрасні!", "Це так красиво, фото супер! Мої великі вітання. Ростіть міцними і здоровенькими", "Щаслива мама", "Чудове фото. Чудового настрою та душевної гармонії", "Хай росте здоровенький вам", "Фото просто клас!", "Вітаємо. Як же швидко летить час! Нехай завжди буде здоровеньким і щасливим", "Як? Вже 10 місяців пройшло? Начебто тільки недавно народився", "Вітаю маму і тата", "Вам так личить бути мамою", - пишуть в коментарях до фото Джамали.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.