Популярна українська співачка і "суперблондинка" Оля Полякова вирішила оригінально привітати свою колегу по сцені Тіну Кароль. Вчора, 25 січня, артистці виповнилося 34 роки.

У своїх InstaStories Полякова опублікувала яскраву пародію на виступи іменинниці і залишила їй в якості побажання рядок своєї пісні.

"Королева ночі" взяла участь у записі нового шоу одного з українських телеканалів під назвою "Дивовижні люди" і під акомпанемент рояля вирішила у гіперболістичній формі спародіювати мелізми і рухи Тіни на сцені. Вона почала брати високі ноти, активно жестикулюючи.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

На завершення Полякова звернулася до Кароль і привітала її зі знаменною датою: "Тіна, з днем народження!"

У якості привітання Полякова заспівала перефразований рядок зі свого хіта: "Ти тепер вільна робити, що завгодно", - зірвавши овації глядачів.

Нагадаємо, донька Олі Полякової Марія, яка привітала маму з днем народження архівним фото, в останній день відпочинку в сонячному Таїланді поділилася з фоловерами фотографіями на фоні тропічних пальм. На фото Маша постає в такому ж купальнику з написом "Майамі", який є й у її зіркової мами.

Зазначимо, що зіркова матуся і донечка також мають однакові роздільні купальники з цієї ж серії. З тиждень тому Полякова з Машею позували в них на яхті. Тоді співачка запитала у фоловерів, чи схожі вони з донькою.

Раніше повідомлялося, що відома українська виконавиця Оля Полякова вже кілька тижнів як забила на концерти, репетиції і присвячує весь свій час сім'ї – вона разом з доньками відпочиває в теплих країнах і не забуває радувати шанувальників фото в бікіні.

На днях знаменитість опублікувала скандальні фотографії у своєму Інстаграмі, на яких позує в купальнику разом з дочкою.

Зірка і її старша донька демонструють розкішні фігурки. І здається, яблуко від яблуні недалеко впало! Обидві дівчини – в однакових купальниках та у відмінній формі.

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова показала, як виглядала на самому початку своєї кар'єри.

Також "Знай.uа" писав, що дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.