Висхідна зірка Голлівуду Мейсі Вільямс, яка зіграла роль Арьи Старк у всесвітньо улюбленому серіалі "Гра Престолів" зізналася, що глядачі можуть залишитися розчарування після перегляду останнього сезону, який повинен вийти в цьому році.

Справа зовсім не в поганій режисурі або низькому професіоналізмі зірок екрану. Просто шанувальники звикли стежити за перипетіями подій в житті вподобаних вигаданих героїв. Багато розчаруються через фінал, оскільки розлучитися з улюбленими звичними персонажами часто буває дуже складно. Одночасно з цим Мейсі Вільямс запевняє, що сценаристи дуже добре попрацювали над фінальним сезоном стрічки і глядачам точно додивляться кожну серію до кінця. Арья з «Ігри престолів» теж відчуває легкий смуток від прийняття факту: скоро яскрава казка закінчиться і почнуться сірі робочі будні. Про це повідомили місцеві ЗМІ, посилаючись на статті зарубіжних медіа.

У Мережі перш показували тизер серіалу. Останній сезон фентезійної саги стартує 14 квітня цього року. Останній сезон вже просочений чутками і плітками про те, чим все закінчиться, проте не дивлячись на купи спойлерів, глядачі так і не прийшли до єдиної думки з приводу кінцівки. Згідно з анонсом, режисери покажуть історію подій життя Брана Старка у фінальній частині стрічки. Знайдений спойлер каже, що представники цієї родини загинуть.

Нагадаємо, що раніше "Знай.ua" писав про те, що зірка "Ігри Престолів Мейсі Вільямс Прогулялася по місту в зміїному костюмі, шанувальники в захваті. Відома актриса славиться експериментами зі своїм образом.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Крім того, портал "Знай.ua" повідомляв про те, як зірка "Ігри Престолів" розплакався, дізнавшись про фінал серіалу і розповів, за що він вдячний шоу.


Ще портал "Знай.ua" писав, що актори з "Гаррі Поттера" зіграють головні ролі в приквелі "Ігри Престолів": хто складе компанію юному Дамблдора.

Ще раніше портал "Знай.ua" писав про "попредні життя" Джона Сноу: у яких фільмах зіграв зірка "Гри престолів" та улубленець жінок Кіт Харінгтон. Чі можна назвати його "актором одної ролі"?