Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нові фото, на яких постала перед шанувальниками у кумедному образі.

На фото, які з'явилися в записі зірки, вона позує на Мальдівах, стоячи на пірсі. Також на фото видно спеціальний водний літачок, яким Леся переміщається по островах. А судячи з підпису до фото, вона тільки що змінила готель. На знімках Нікітюк постала в коротеньких джинсових шортах і блакитному суцільному купальнику. В руці вона тримає дорожню сумку. Її волосся розпущене і розвівається на вітрі, а на очах у неї сонцезахисні окуляри.

В підписі до фотографій Леся Нікітюк розповіла про свої пригоди: "Доброго ранку! Новий розкішний готель, нові приголомшливі емоції, які призводять до повного задоволення і розслаблення душі і тіла. Коротше, все круто! Всім добра". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нові фото телезірки. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями.

"Спортсменка, комсомолка і красуня", "Богиня", "А де білий купальник?", "Леся, шорти забула вивернути?", "Красуня", "Леся, ти супер!", "Леся просто бомба", "Леся, повернися на землю", "Класне фото", "Дуже красива попа, Леся", "Леся все солодша і солодша", "Море дуже красиве, а Леся – королева морів", "Леся, а що за дівчина вас супроводжує у подорожі?", "Леся величезний приклад і стимулятор як домагатися своїх цілей. Молодець", "Красуня. Шикарна. Чудового відпочинку", "Шорти на виворіт, Леся, переодягнися", "Люди, відкрийте очі! Ви чого пристали до Лесіних шортів. Вони зовсім не навиворіт. Казна-що писати. Леся розумниця", - пишуть в коментарях до фото Нікітюк.

Напомним яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленої шубою.

Популярні новини зараз

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим чином.

Також портал "Знай.иа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.