Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Співачка заінтригувала прихильників новим проектом, який, мабуть, готує для глядачів.

Так, на сторінці Ані Лорак з'явилося фото з гримерки, яке вона зробила сама. На ньому артистка в білій сорочці. Також на сторінці Лорак є відео в цьому ж образі – у білій сорочці, вузликом зав'язану на талії, і коротеньких джинсових шортах. У ролику співачка дякує шанувальникам, які підписалися на її сторінку в мережі, адже кількість її фоловерів сягнула 5 мільйонів.

У підписі до фотографії з гримерки Лорак написала: "Готуємо сюрпризи! #зйомки". Про те, якими можуть бути ці сюрпризи шанувальники почали здогадуватися зі ще одного відео, яке з'явилося на фан-сторінці артистки. На відео Ані Лорак в тому ж образі репетирує спекотні танці, і як видно, їй хтось допомагає. Шанувальники припускають, що співачка знімає новий кліп, або ж готує нове шоу.

"Я вас обожнюю", "Шикарна жінка. Дуже поважаю і люблю! У ній є той самий жіночий енергетичний магнетизм", "Красуня, немає слів", "Найпрекрасніша", "Бджілка наша, все працюєш, працюєш. Чекаю твого сюрпризу", "Красуня", "Красуня! Ніжна! Чарівна, душевна жінка!", "Ви, як завжди прекрасні!", "Невже дует з Лазарєвим?", "Ви дуже красива", "Нова пісня?", "Чекаємо сюрпризів з нетерпінням", "Що за сюрприз? Я дуже люблю сюрпризи", "Голос класний, от тільки переборщила з операціями", "Як можна зраджувати такій ніжній, красивій і талановитій дівчині?", - пишуть в коментарях до фото Лорак з гримерки.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак анонсувала черговий виступ на путінському телеканалі.