Про те, що у ведучої Ольги Фреймут свого часу могли бути романтичні стосунки із гумористом Сергієм Притулою, хто тільки не пліткував. Сам він спростовував це не раз, мовляв, кохає дружину і нічого такого між ними бути не могло.

Ольга Фреймут (Локотко), телеведуча і гуморист Сергій Притула

Та нещодавно колишня "ревізорка" написала чуттєвий спогад про колегу та дуже емоційно розповіла, як зустріла Притулу після довгої перерви у спілкуванні:

Ольга Фреймут (Локотко), телеведуча

"Коли люди довгий час не бачаться, мабуть, між ними відносини охолоджуються. Мені так здається. Я дуже люблю Притулу, але в останній раз, коли я його бачила, він стояв такий гарний, видно, що людина вже добре заробляє, від нього пахло парфумами, дорога куртка, у дорогого перукаря пострижений... Я підійшла до нього, поцілувала, а він опустив очі, і між нами був такий холод! Не знаю, може, у нього страх, що я прийшла на канал і у нього з'явилася конкурентка?", - написала вона у своєму Facebook.

Популярні новини зараз

Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду

Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Показати ще

До речі, пам'ятаєте знімки поцілунку Притули і Нікітюк? Так от із Фреймут такого фото у мережі поки немає, хіба що обійми - ведучі вміло "тримають дистанцію".

Свої здібності Фреймут оцінює на високому рівні, напередодні зірка телебачення пояснила, як взагалі потрапила у журналістику.

Ольга Фреймут (Локотко), телеведуча

Цікаво, що крім численних проектів на ТБ Ольга встигає не лише бути люблячою мамою, а й навіть писати книги – для дітей та дорослих.

Ольга Фреймут (Локотко), телеведуча

"Мені пощастило - я одразу знала, що прийшла в цей світ журналістом. А коли є мета, тинятися темними кутами без навігатора не довелося. Я все зробила вчасно, впевнено. Вступила до університету, прибилася до сильних медіакомпаніям, де навчалася у кращих професіоналів світу. Я обожнюю свою професію, тому що вона широка, як Дніпро. Коли ти журналіст, то можеш собі дозволити бути законним публіцистом або телевізійником. Можна бути вільною. Тому перехід від телеведучої до письменниці для мене дуже гармонійний. У програмах, особливо в "Ревізорі", я полюбилася людям через вміння розповідати історії – зухвалі. Ще в Лондоні, коли вчилася на журналіста в City University, викладач порадив вести програми, вибираючи адресата. Ось і я свої веду - і бачу перед очима своїх дітей. Тому мова моя легка, злегка казкова і обов'язково зрозуміла".

Ольга Фреймут (Локотко), телеведуча

Ольга Фреймут (Локотко), телеведуча

Дивіться: Сергій Притула про стосунки з Ольгою Фреймут

Дивіться: у чому Притула не зміг зізнатися Фреймут?

Нагадаємо, фаворит Зеленського судиться за українську музику.

Як повідомляв "Знай.ua", "Новий канал" вже розпочав зйомки нового шоу із Сергієм Притулою. Також "Знай.ua" писав, суперниця Притули пішла у відрив на Мальдівах.