Стало відомо, що Меган Маркл була не на своїй роботі і збиралася пообідати в Ноттінг-хілл зі своїм представником по комунікаціям Крістіаном Джонсом. Так вдалося побачити і повсякденний, не робочий, гардероб герцогині Сассекської.

І він не сильно відрізняється від її гардеробу до заміжжя з принцом Гаррі.

Різдво помирило Кейт Міддлтон і Меган Маркл: герцогині разом відвідали церква

Стиль герцогині можна охарактеризувати як недбалий шик. Вона біла одягла в темно-синє пальто, окуляри Ray-Ban, джинси H&M Mama, туфлі Stuart Weitzman, в руках у неї біласумка Mulberry.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Меган Маркл і принц Гаррі: історія кохання на красномовних фото

Це вже не перший раз, коли Меган помічали у вбранні з лінійки H&M для вагітних. Пару днів тому всі обговорювали бежеву сукню за $35 і пальто Emporio Armani. Тоді вона відвідала благодійну зоозащитную організацію Mayhew Center, яка буде тепер під її заступництвом.

Меган Маркл прекрасно розуміє, що є трендсеттерами і навмисно дотримується класичного стилю в одязі. Разом зі своїм стилістом і іншому Джесікою Малруні вона планує свій гардероб заздалегідь, на кілька тижнів вперед.

«Герцогиня Сассекская розуміє, що за її робочим гардеробом дуже пильно стежать. Їй все ще такий незвичний стиль, вона намагається відповідати прийнятим у суспільстві нормам, і вона не хоче, щоб її одяг відволікала увагу суспільства від її роботи».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кейт Міддлтон і Меган Маркл просто терпіти одна одну не можуть, про що часто згадують ЗМІ. Причина, як виявилося, цілком звичайна - у жінок зовсім різні погляди на життя.

Як "Знай.uа" повідомляв, остання поява Меган Маркл на публіці виявилася для неї не дуже вдалою.

Також "Знай.uа" писав, що принц Гаррі хоче трохи пригальмувати з Меган.