Відомий російський співак і чоловік Регіни Тодоренко Влад Топалов спровокувала чутки про його таємний роман з Ольгою Бузовою. Передає Clutch.

Молодий тато опублікував у своєму профілі в Instagram фото, на якому ніжно обіймає Бузову. Таким чином він привітав одіозну співачку з Днем народження.

"Люба моя!!!!! З Днем Народження тебе, сонце! Ти — прекрасна! У всьому! Ми сто років знайомі, але, на жаль, не так часто спілкуємося, як мені б хотілося! Але за всі ці роки, з незрозумілих для мене причин, ти стала мені по-людськи дуже близька і кохана мною! Таких, як ти, дуже мало!!!! (…) Ти сильна, але всередині дуже вразлива! Ти — дівчинка. Справжня. Ніжна і добра! І особисто я тебе дуже люблю! І я хочу тобі побажати бути здоровою! Тобі, твоїй чудовій мамі та сестричці! Бути кращими за всіх! Завжди попереду!(…) Хто б що не говорив, я завжди буду в цьому впевнений і буду тебе захищати! наскільки це можливо і потрібно! Щастя тобі того, якого ти сама собі бажаєш! Люблю, ціную, поважаю і міцно обіймаю!!!!! Твій, Я", - написав Топалов.

Занадто відверте і захоплене привітання викликало швилю обурення в коментарях. Шанувальники пишуть, що одружений Влад не може так захоплюватися іншими жінками.

"Такого роду привітання неповага до своєї жінки я вважаю. Занадто. Якщо чоловік поважає свою жінку він ніколи не буде висловлювати, вихваляти іншу жінку і неважливо подружка вона або сусідка.. Бузова це чи ні. Навіть якщо Регіна ніколи не подасть виду, зведе все на жарт, але в душі я впевнена їй буде боляче. Твоя дружина найкраща повинна бути для тебе", "Суцільні визнання в коханні, твій я, тег #там, де ти… Ніби назло комусь це писав або по приколу… Нудотно до неможливості", "Регіну шкода", "Такий закоханий погляд. Немов через секунду поцілуються".

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала відверте фото на шостому місяці вагітності.

Раніше Знай.ua повідомляв, Лазарєв зворушливо зізнався у коханні Ані Лорак.

Також Знай.ua писав, Тодоренко вибачилася перед мамою.