Студія "Квартал 95" записала емоційне привітання українцям із Днем Автономної Республіки Крим. В ньому гумористи заспівали композицію, в якій розповідається про трагедію всього нашого народу – анексію півострова Росією.

Ролик оприлюднили на офіційній сторінці "Кварталу 95" у Facebook:

"Ти комусь дістанешся, без мене ти залишишся, час, звичайно, розсудить, але хто ще так любити тебе буде ?! З Днем Автономної Республіки Крим! Любимо, сумуємо ...", - йдеться в коментарі до відео.

Гумористична Студія "Квартал 95"

У коментарях фанати підтримали ініціативу "кварталівців" і подякували за їх творчість.

Популярні новини зараз

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро"

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

"І що б не робили щоб очорнити зали переповнені і хлопці в ногу з часом йдуть молодці! Їх виступи набагато більше роблять, ніж політики", "Дякую, ми так сумуємо", - пишуть користувачі.

Гумористична Студія "Квартал 95"

Як відомо, в одному з останніх інтерв'ю керівник авторського цеху "Кварталу 95" Володимир Зеленський зазначив, що припинив співпрацю з РФ з огляду на вторгнення північних сусідів на наші території.

Гумористична Студія "Квартал 95"

Згодом у мережі оприлюднили інформацію, що нібито він досі працює з росіянами у сфері кіновиробництва, та Зеленський запевнив – контакти розірве, а всі зароблені його командою гроші будуть в Україні, так як він сумлінно сплачує податки в бюджет за всі концерти та фільми.

Дивіться: Квартал 95 привітав українців з Днем Автономної Республіки Крим

Нагадаємо, передвиборчу кампанію Зеленського порівняли із серіалом "Слуга народу".

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський оцінив шанси на перемогу. Також "Знай.ua" писав, гуморист Студії "Квартал 95" та кандидат у президенти України Володимир Зеленський у своєму Instagram опублікував відео так званого з'їзду партії "Слуга народу".