Примадонна російської естради Алла Пугачова прийшла на концерт української співачки Світлани Лободи, яка зараз гастролює і годується в Росії. Чорний наряд Пугачової підкреслив неймовірну худобу Алли Борисівни – багато журналісти зазначили, що у своєму солідному віці (а їй вже 69 років!) Пугачова виглядає, як дівчинка – мабуть, прагне встигати по всім за своїм молодим чоловіком Максимом Галкіним, який також "засвітився" на заході. Концерт проходив в московському Crocus City Hall. Як відзначають журналісти, концерт Лободи припав Аллі Пугачовій по душі. А деякі фанати пишуть, що Примадонна в образі спекотної блондинки в чорному виглядає навіть краще, ніж сама Лобода.

Крім пародиста, в поле зору ЗМІ разом з Аллою Пугачовою потрапили і інші зірки, такі як Любов Успенська, Микола Басков, Віра Брежнєва, Григорій Лепс. На кадрах видно, що на відміну від Пугачової, фантастично яка обдурила час, Микола Басков виглядає, як пластиковий "Кен" – можливо, йому варто скинути кілька зайвих кілограмів і пригальмувати з ботоксом і іншими омолоджуючими процедурами – "Золотий голос" розгубив всю свою природність і чарівність.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Алла Пугачова ледь не померла після невдалої пластичної операції.

Примадонна російської естради Алла Борисівна Пугачова ледь не втратила життя в спробах догодити молодому коханцю, якого була старша на 12 років. Міла Андрєєва, подруга зірки, розповіла, що Пугачова лягла під ніж пластичного хірурга в надії омолодитися, але щось пішло не так. Співачці занесли інфекцію, яка могла б стати фатальною: замість юності і краси Алла Борисівна ледь не отримала розкішну могилу на одному з московських кладовищ.

"Алла лягла в клініку в Швейцарії і зробила пластичну операцію. Операція пройшла невдало, їй занесли інфекцію. Постійно піднімалася температура, вона схудла і тихо загиналася, на неї страшно було дивитися. Слава Богу, врятували лікарі московської клініки, коли стало зовсім погано", - згадує подруга Пугачової.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадаємо, Галкін публічно накричав на онука Пугачової: зоряна сім'я знову на межі

Як раніше повідомляв "Знай.иа", Відома співачка розповіла про "алкоголізм" Пугачової: їй не встигали наливати.