Незважаючи на три своїх вагітності і перевантажений графік, герцогиня Кембриджська залишається у чудовій формі. У британських ЗМІ до неї навіть приклеїлося прізвисько «Розмір 6». З тієї причини, що за всі ці роки їй вдалося не набрати зайвих кілограмів, залишаючись такою ж стрункою і мускулистої. У чому ж її секрет?

Брат Кейт Міддлтон став сільським відлюдником: борода, вісім собак і кури

Під пильним керівництвом свого тренера з фітнесу, Келлі Ренні, вона кожен день починає з пробіжки, а потім приступає до силовим вправам, що допомагає спалювати зайвий жир, а м'язи робить сильними і рельєфними. Коли у неї є більше вільного часу, герцогиня займається веслуванням, йогою, плаванням.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Показати ще

Як Кейт Міддлтон підкорила серце принца Гаррі: 10 цікавих фактів про герцогині Кембриджської

Кейт Міддлтон дотримується сдледующих принципів у харчуванні: вживає страви з високим вмістом білка і низьким вмістом вуглеводів, як пропагує знаменитий дієтолог Луїза Паркер. Вона рекомендує у своїй книзі триразове харчування, що складається з необроблених продуктів, двох закусок і обов'язково 10 тисяч кроків на день.

Крім цього, герцогиня Кембриджська, прихильниця сироїдіння, вона кілька разів на тиждень любить їсти свої улюблені страви: салату з кавуна, гаспачо і табуле, супроводжуючи це зеленим смузі, часто містить спіруліну, капусту, кінзу або шпинат для бадьорості та витривалості організму.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон 37: шість речей, за які її обожнюють.

9-го січня свій 37-й день народження святкує герцогиня Кембриджська Кетрін Міддлтон. Дружина принца Вільяма вже отримала чимало теплих вітань, але в цьому просто неможливо сумніватися. Так, слід розповісти, чому всім нам так подобається Міддлтон.

Як повідомляв "Знай.uа" Меган Маркл зробила Кейт Міддлтон цінний подарунок: невже ворожнечі дівчат кінець?

Також Знай.ua писав, що невдалий жарт від принца Вільяма змусила військових почервоніти, Кейт Міддлтон ледь не розплакалася.