Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала рекламне фото, на якому постала перед шанувальниками у кумедному образі.

На фото, яке з'явилося в записі зірки, вона позує в аеропорту Бориспіль, звідки полетіла на Мальдіви. Леся сфотографувала себе в дзеркало з сумкою-рюкзаком, яку рекламує. На ній темні джинси, чорна курточка не по погоді і біла футболка з яскравим принтом. Волосся Нікітюк розпущене, а на обличчі майже немає макіяжу. При цьому Леся склала губи качечкою, що потішило її фанатів.

У підписі до фотографії телезірка рекламує магазин сумок в дьюті-фрі аеропорту. "Хтось пірнає в ополонку, а я в шопінг. Нові сумки Michel Kors, Penny Collection вже у продажу! Але тільки в українському @DutyFreeUkraineofficial ексклюзивно для магазинів Аеропорту. Це сумка-рюкзак, в якій ще є чохол для ноутбука (що дуже зручно при перельотах) розміром 26 на 35 см. Це була інформація для дівчат, а я побігла пірнати в літак".

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати її нові фото. Фолловери засипають Нікітюк компліментами, але деякі все ж таки не в захваті від такого бешкецтва Лесі. "Красива попа", "Ніби не в шопінг, а в школу", "Леся ти зазналася, отямся! Ти що?", "Леся, ти бомба!", "Ну прекрасна, як завжди", "Прикольна", "Леся тебе надто багато, пам'ятаю, коли прийшла на "Розсміши коміка", дівчинка гарна, а тепер що", "Качині історії", "Таке відчуття, що вам 16 років", - пишуть в коментарях до фото Лесі.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк виклала невинне фото і спровокувала мовний скандал.