Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська частенько ділиться з фолловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська велика любителька селфі, але є в її записі і постановочні та професійні фотографії. Так, цього разу артистка опублікувала саме таке постановочне фото.

На знімку, який з'явився в записі Слави, вона позує в "Клубі здорових задоволень – 5 Елемент". Камінська позує стоячи на снігу на вулиці в суцыльному червоному купальнику, який підкреслює її підтягнуту фігуру. Артистка з'явилася на фото напівбоком і з посмішкою на обличчі дивиться в камеру. Її волосся розпущене, а на обличчі немає макіяжу. Слава підняла руки до голови, але не торкається до неї, а на її ногах білі капці-в'єтнамки. Також шанувальники помітили невелике татуювання на щиколотці співачки.

У підписі до фотографії Слава Камінська написала: "І я там була". Фанати зірки в захваті від її незвичайного образу, і засипають Славу компліментами в коментарях. Багато захоплюються фігурою Камінської, адже вона мати двох дітей, хоча деякі також не виключають, що над тілом Слави попрацював її чоловік – пластичний хірург Едгар Камінський.

"Красуня", "Богиня", "Фотографувалася тільки?", "Слава, як ти могла? В купальнику на снігу? Захворієш же", "Слава, ти що пірнала в ополонку?", "Красива і струнка снігова русалонька", "Ого. Ви молодець. Я все ніяк не можу зважитися. Я постійно мерзну і у шубі, і в дублянці. Ви герой", "Слава, давно не хворіла, давно з температурою не лежала?", "Дуже красива", "Ви красуня!", "Прямо як рятувальниця Малібу", "Фігура просто супер", "Багато фотошопу. Дівчина красива і без нього", "Вам дуже личить цей купальник", - пишуть в коментарях до фото Камінської.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.