Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх підписників.

Так, цього разу Настя вирішила оригінальним способом в своєму стилі привітати себе з Днем народження. Для цього Волочкова виклала фотографію, на якій позує в улюбленому положенні – в шпагаті. Але якщо раніше в спортзал за шпагатами балерина ходила в спортивному одязі, то в цей раз вирішила розкласти рогатку в купальнику. До речі, в цьому вбранні Настя вимірювала шпагатами мальдівські пляжі, ще тоді шанувальники зробили їй зауваження, що купальник їй явно замалий.

У підписі до фотографії Анастасія Волочкова написала, як пройшов цей рік у її житті. "Перед днем народження згадую, яким важливим, насиченим і класним був цей рік. Люблю і дякую всім, хто мене підтримує дуже сильно! Розтягую спогади про прекрасні події ось тааак. І взагалі всіх люблю!", - написала артистка.

Така публікація, звичайно ж, не залишилася без уваги підписників Анастасії, користувачі почали активно її обговорювати. Багато зробили Волочковій зауваження, що їй не обов'язково було сідати на шпагат, щоб повідомити про своє свято. Деякі також сказали Насті, як вже дістали всіх її рогатки.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Показати ще

Нагадаємо, Волочкова перегрілася на Мальдівах і сіла голою попою в сніг.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.