Українська група "Скрябін" через 3 роки після смерті лідера гурту Андрія Кузьменка зважилися випустити пісню "Сонце замість шапки" у виконанні самого Кузьми.

Презентація композиції сталася 18 січня на Люкс ФМ.

Відомо, що у творчого колективу збереглися невидані аудіо і тексти пісень Кузьми. Це були демо-записи або робочі начерки на комп'ютері, з яких могли вийти повноцінні пісні, але не встигли.

Одна з таких записів виявилася цілком хорошої якості. Учасники групи перетворили її в повноцінну композицію, а ще один куплет заспівала бек-вокалістка групи Ольга Лізгунова.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Раніше повідомлялося, що після трагічної загибелі Андрія Кузьменка, лідера групи "Скрябін" фанати досі не можуть повірити, що легендарного музиканта немає. Однак, основне нагадування про нього – красуня-дочка Марія-Барбара Кузьменко.

Як відомо, з мамою Марії-Барбари Кузьма прожив понад 20 років. Свою єдину дочку він любив називати Басею.

Взагалі знайомі не приховують: Андрій був дуже турботливим чоловіком і батьком, не раз зізнавався, що Новий рік завжди зустрічає з донькою і дружиною. Ті гроші, що можна заробити на новорічних корпоративах, ніколи не замінять справжнього родинного тепла.

Нагадаємо, Могилевська присвятила чуттєвий кліп Скрябін. Цей кліп допоможе сказати Кузьмі те, чого він вже ніколи не зможе озвучити.

Як повідомляв Знай. ua, Скрябін послав зворушливу пісню з того світла: сонце замість шапки. В колективу збереглися невидані аудіо і тексти пісень Кузьми Скрябіна.

Знай. ua писав, що хотів зробити світ добрішим, але не встиг: про що знав і не боявся говорити Скрябін. Він міг зривати маски з політиків, нечесних чиновників і виводив на чисту воду правду про кровопролиття.