Всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Так, в цей раз діва порадувала фанатів новим знімком на своїй сторінці в Instagram. У соціальній мережі пишнотіла модель опублікувала фотографію, на якій позує в тьмяному робочому образі.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі моделі, вона постала на огляд публіки у дивному вбранні і локації. Кім Кардашьян відображена, присівши попою на краєчок столу і тримаючи в руці малесеньку пляшечку у вигляді манекена. На ній штани і відвертий топ сіро-болотного кольору, який ледь прикриває величезний бюст світської левиці. Волосся Кім Кардашьян розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, а на обличчі щільний шар макіяжу.

У підписі до фотографії Кім Кардашьян рекламує власний бренд, а геолокації вона не залишила. Шанувальники не залишилися байдужі до публікації зірки і почали активно її обговорювати. Деяким фотографія сподобалася, і вони засипають Кардашьян компліментами, але є й ті, хто не в захваті від таких фото. Інші ж заявили, що зірка перестаралася з фотошопом, і це дуже помітно.

"Поганий фотошоп на цьому фото. Ця пляшка не сіра, це скоріше натуральний загар в реальному житті", "Ми тебе впізнали", "Чому ви використовували фотошоп, замість того, щоб тримати цю пляшечку?", "Підроблені груди", "Ух ти, чоловік з перукою", "Підроблені губи", "Цей фотошоп звірячий, подруго!", "Просто моя красуня, кумир", "Вона також зробила свою ліву ногу більш стрункою. Ви можете бачити це по тому, як столи природних ліній зігнуті в напрямі її тіла", "Ти виглядаєш як Джессіка Альба", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.