Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість повернулася додому з райських Мальдів, але продовжує виставляти дивні і провокаційні фото. Так, артистка взяла участь у шоу Алли Довлатової на "Русском радіо", де дуже дивно потанцювала з радіоведучою.

"Дорогі друзі, щей тиждень буде йти конкурс «Новорічні танцюльки» Алли Довлатової @alla_dovlatova 💃🏼😁 Якщо вам сподобаються мої з нею танцюльки і ви проголосуєте за мене, буду вдячна.😉 І може, ви допоможете мені виграти своїми голосами.💃🏼 Я обожнюю гумор і саме іронію.👍🏼🤣 Позитив рятує. Гарного вам настрою!😉😊 ", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "якась кострубата", "Вона взагалі не пластична,як Буратіно скаче,та ще ця чи то посмішка,то оскал на обличчі...сумне видовище😢😢😢", "І вони думають -це смішно?дві тітки здоровенні,одна - в мішку ,інша в штанях асфальтоукладальника ,зображують танці.", "Настя,ти ці джинси на смітнику знайшла? А Довлатова де це бабусине плаття відкопала? Це жах просто якийсь 💃💃💃".

Популярні новини зараз

"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.