Прем'єра збирала гроші для благодійної організації, якою займається принц Гаррі.

Принц Гаррі бере участь у "антиросійських" військових навчаннях: у Кремлі відповіли істерикою і припадками

Усміхнені і щасливі, британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл, в очікуванні свого первістка, навідалися в цирк "Дю Солей" на благодійну прем'єру.

Дешевка: Меган Маркл зганьбилася на все королівство, тепер всі знають про її пристрасті

Прем'єра збирає гроші для благодійної організації, якій зайнятий британський принц.

Популярні новини зараз

Зливи, спека та торнадо: які катаклізми чекають Україну на початку літа

На ці картки пенсія не прийде: у ПФУ розповіли, як не залишитись без виплат

Від платіжок зомліємо: кожен кубометр обійдеться українцям у 300 гривень

Тривожна арифметика "Нафтогазу": українці стають боржниками навіть за наявності переплати

Показати ще

Тим часом його дружина Меган з'явилася на публіці в довгому прилеглому сукня темно-синього кольору, з прикрас на ній був браслет, який належав її свекрухи - принцесі Діані. Фасон вдало підкреслював животик вагітної Меган. Її пологи очікуються вже цієї весни. Втім, стать майбутньої дитини ретельно тримають у таємниці за правилами королівського етикету.

Нагадаємо, батькові Меган Маркл погрожують вбивством: доболтался. Поліція отримала свідчення від Томаса Маркла і вжила заходів, щоб убезпечити його від нападів.

Батько герцогині Сассекської Томас Маркл знову опинився у центрі скандалу. Правда, на цей раз він не стосується королівської сім'ї.

Батько Меган Маркл отримує погрози від колишнього чоловіка своєї нової пасії Лори Сандовал. Томас вирішив допомогти їй переїхати в інший будинок після розлучення з чоловіком.

Як повідомляв "Знай.uа" Меган Маркл і принц Гаррі: історія кохання на красномовних фото.
Одним з найобговорюваніших подій 2018 року стала весілля Меган Маркл і принца Гаррі. Весь світ спостерігав за розкішною церемонією у Віндзорському замку.

Вже навесні 2019 герцоги Сассекском очікують появи свого первістка. Ключові моменти історії кохання зіркової пари вирішив згадати LITE.

Також "Знай.uа" писав, що принц Гаррі посварився з Вільямом через Меган Маркл: які слова він ніколи не пробачить братові.

Наближені до сім'ї люди заявили, що принц Гаррі і принц Вільям сильно посварилися.

Як відомо, брати Гаррі та Вільям дуже близькі люди. У них склалися дуже теплі стосунки після того, як їм разом довелося пережити трагедію - смерть матері Діани.