Одна з найбільш високооплачуваних моделей світу, ангел Victoria's Secret, південноафриканська красуня Кендіс Свейнпол, яка нещодавно відсвяткувала свій 30-й день народження, часто радує шанувальників відвертими фото в своєму Instagram. І цей раз не став винятком – дівчина показала спокусливе тіло у відвертій фотосесії.

Так, Кендіс виклала в мережу сміливе чорно-біле фото, на якому позує в симпатичному комплекты нижньої білизни, який підкреслює пружні груди і ідеальну фігуру. Волосся Кендіс розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, вона не дивиться в камеру. Модель стоїть в спокусливій позі трохи випнувши груди і поклавши руки до трусиків. У підписі до фотографії Кендіс Свейнпол написала одне слово португальською мовою: "Побачимося".

Бурхливі обговорення шанувальників почалися в коментарях під фото Кендіс, де фанати висловили свою думку про її образ. Фанати прямо-таки захоплені цим комплектом білизни і фігурою і засипають модель компліментами.

"Вся ця екстравагантна краса", "Королева", "Ти добре виглядаєш", "Боже, яка краса", "Богиня", "Ти така мила", "Дуже красива дівчина Кендіс", "Ти сексуальна і мила діва, Кендіс", "Я люблю тебе", "Прекрасна", "Ви приголомшлива", "Яке гарне волосся", "Я не можу висловити, як сильно я люблю тебе", - пишуть захоплені шанувальники моделі.

Зазначимо, що у свої 30 років Кендіс Свейнпол може похвалитися чималим успіхом в модній індустрії, вона прикрашає обкладинки відомих глянців. Також гаряча блондинка співпрацює з брендом нижньої білизни Victoria's Secret з 2007 року. До речі, крім успішної модельної кар'єри, Кендіс також відбулася як мама двох діточок. Як відомо, другого сина Свейнпол народила в червні 2018 і дуже швидко повернулася у форму.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

Нагадаємо, відразу після пологів ангел Victoria’s Secret Кендіс Свейнпол роздяглася догола заздрісникам на зло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що модель Victoria's Secret ледь не втратила бікіні на пляжі з нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що модель з фізичною вадою стала ангелом Victoria's Secret.