Відомий український ведучий Олександр Педан в одному з нещодавніх інтерв'ю висловив свою думку з приводу автомобілів на європейській реєстрації.

Про це стало відомо завдяки новому випуску програми "Зе Інтерв'юер".

Так, в інтерв'ю Анатолію Анатолійовичу ведучий зізнався, що на свою машину грошей назбирав сам. А що стосується водіїв на іноземних авто, то, на думку знаменитості, вони найчастіше порушують правила дорожнього руху й їздять "більш стрьомно".

"По-перше це не чесно. Я сам заробив на свою машину, а хтось купив її в три рази дешевше. Але це таке, ф*г з ним. Мені їм не шкода, але ці машини реально їздять"стрьомно". Я не знаю з чим це пов'язано. Хлопця, який на такій машині буде мчати, зупинить поліція і він її може просто віддати їм", - заявив Педан.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Варто нагадати, що міністерство охорони здоров'я України підготувало постанову, яка зобов'яже водіїв проходити медичне обстеження, а в разі виявлення хвороби, українцям заборонять сідати за кермо. Про це повідомляють представники МОЗ. На даний момент чиновники допрацьовують новий закон і якщо він вступить в силу, багатьох водіїв чекають суворі випробування. Ця постанова зараз активно обговорюється в профільних міністерствах і відомствах, а також і в суспільстві, що викликало чималий резонанс і багато суперечок.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в світлі останніх подій, почали ходити чутки, що через черги на митницях, період пільгового розмитнення можуть продовжити. Відомо, що деякі нардепи вже заявили, що ініціюватимуть продовження пільгового періоду розмитнення автомобілів з європейською реєстрацією.

Нагадаємо, через депутатів, українці залишаться без авто: перевіряти будуть щорічно, як в Європі.

Як повідомляв Знай.uа влада зробить євробляхерам несподіваний подарунок: величезні черги бажаючих.

Знай.uа писав, євробляхи без розмитнення: українці знайшли лазівку, як обійти закон.